Benieuwd naar ons Meesterlijk ijs? Schrijf je nu in voor 2025!

Ons Team

Yoes Vossen

The Baker
Bakken! Dat heeft Yoes jarenlang gedaan. Na 9 jaar heeft hij besloten om de switch te maken naar de ijskeuken en heeft hij zijn diploma voor ijsbereiding in 2023 gehaald. Zijn jarenlange ervaring en kennis in de bakkerswereld brengt hij over in het team. Goed om te weten, Yoes bakt de allerlekkerste koekjes die er zijn.
Hans Kennis

SVH Master of Icecream
Eigenaar Hans is al vanaf…. actief in de ijswereld en weet alle fijne kneepjes van het vak. Praat je over ijs dan praat je over Hans. Nog steeds probeert hij elke dag zichzelf te verbeteren en te groeien. Dit maakt hem tot een onschatbare waarde voor Kennis van IJs. Zijn passie en kennis draagt hij graag over aan de medewerkers om zo de kwaliteiten elke dag naar een hoger niveau te tillen. Als kerst op de taart kreeg Hans in 2023 de oorkonde “25 jaar SVH Meesterijsbereider”! Dit is een unicum in Nederland.

Olga Huijbregts

Ms. Chocolate
Heb je het over chocolade, dan heb je het over Olga. Gepassioneerd in dit mooie product, gaat ze elke dag vol energie hiermee aan de slag. Als gediplomeerd chocolatier gaat ze geen enkele opdracht uit de weg als het om chocolade gaat. Daarnaast heeft zij ook haar diploma ijsbereiding in 2023 gehaald.


Stefan Beerens  
The Champ
Stefan is ruim 3 jaar actief in de keuken, en zijn passie voor ijs draagt hij graag over aan het team. Hij heeft het dan ook elke dag over ijs, zelfs thuis. Smaken ontwikkelen en bedenken vind hij het allerleukste. Daarom staat hij ook te springen als er weer een wedstrijd op het programma staat. Stefan gaat altijd voor de winst. Met zijn winnaarsmentaliteit heeft hij in 2019 met de smaak ‘Guilty Pleasure’ het lekkerste ijs van Nederland gemaakt. Nummer 1! In 2023 werd hij tweede van Nederland met de smaak ‘Imagi’.

Gijs Kennis
Mister Positivo
Mede-eigenaar Gijs wilt in de voet treden van zijn vader Hans als Meesterijsbereider. Hij is goed op weg en heeft al enkele diploma’s op zijn naam geschreven. Naast zijn diploma’s heeft hij in 2024 de Gouden Ijscreatie gewonnen met de creatie: Impeerium. Zijn bijnaam Mister Positivo heeft hij niet voor niets. Zijn positieve houding in het bedrijf zorgt voor een fijne en goede werkcultuur. Met zijn aanstekelijke gedrag neemt hij iedereen mee in zijn mooie plannen voor Kennis van IJs. Samen groeien is dan ook iets wat hij hoog in het vaandel steekt!
Geert Neutkens

Prof. Variegato
Geert heeft jarenlang in de keuken gestaan. Pastasauzen, soepen etc. waren zijn handelsmerken. Deze ervaring komt goed van pas bij het maken van onze eigen variegato’s en sauzen. Hij staat daarom ook maar al te graag dagelijks in de pan te roeren voor de allerlekkerste producten. We noemen hem niet voor niets Professor Variegato!